Over Advocatenkantoor Bouter


Mr. Bouter begon zijn loopbaan bij Hengeveld Advocaten. In 2005 is hij beëdigd als advocaat en vanaf 2009 is hij als partner verbonden geweest aan Hengeveld Advocaten. In 2016 besloot Mr. Bouter zijn vleugels uit te slaan en heeft per 1 juli 2016 zijn eigen kantoor: Advocatenkantoor Bouter.

Mr. Bouter legt zich toe op een algemene civiele praktijk en treedt op voor zowel ondernemers als voor particulieren. Algemeen verbintenissenrecht, incasso’s, huurrecht en bouwrecht zijn enkele voorbeelden van de rechtsgebieden waar hij u graag in bijstaat. De voorliefde van Mr. Bouter gaat uit naar het burgerlijk procesrecht. Vanwege zijn ervaring op dit rechtsgebied kent hij als geen ander de spelregels van procedures.

Mr. J. Bouter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk en Huurrecht.
Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.